The Otium Post

The Otium Post

12/08/2015

Mæland utsetter fristen i den omstridte TISA-saken




Mæland utsetter fristen i den omstridte TISA-saken

Aftenposten: Kenneth Lia Solberg
Oppdatert: 12.aug. 2015 14:28


Foreslått avtale som åpner for at selskaper kan saksøke Norge møter motstand.

- Vi har besluttet i dag å utsette høringsfristen med én måned. Vi er opptatt av at vi gir folk tid til å svare på høringen. Vi vil heller ha en grundig prosess enn en prosess som blir kritisert i ettertid, sier næringsminister Monica Mæland (H).



Det punktet i høringsforslaget som har møtt størst motstand, er Investor-stat tvisteløsning (ISDS), som vil gjøre det mulig for selskaper å gå til erstatningssøksmål mot Norge eller de landene som Norge har inngått investeringsavtaler med i internasjonale tvistedomstoler, uten å gå via det nasjonale rettssystemet.

Ifølge Mæland er det kun Sauda kommune og Senterpartiet som har sendt forespørsel om utsatt høringsfrist, men det er likevel nok til at hun utsetter den. Ny høringsfrist blir 14. september.

Sauda-ordfører Frode Sulen (Ap) var blant mange som reagerte på at Regjeringen sendte forslaget ut på høring i ferien.

- Da får vi ikke noen sjanse til å behandle saken i formannskapet, sa han da han etterlyste en utsettelse.


Mæland: Trenger ikke utredning

Mæland ønsker imidlertid ikke å gjøre noen konsekvensutredning, slik LO og Arbeiderpartiet har tatt til orde for.

- Denne saken har vi jobbet grundig med i mange år, sier Mæland og peker på at fagfolk med både økonomisk og juridisk kompetanse har vært involvert i arbeidet.

- Vi har hentet inn kunnskap om erfaringer fra andre land. Vi har et bredt vurderingsgrunnlag, og vi har nå også fått en veldig lang høringsfrist. Vår vurdering er at en ekstern utredning antageligvis ikke vil gi ny informasjon i saken, sier hun.

Regjeringen har mottatt 280 høringsinnspill så langt, et flertall fra privatpersoner som er negativt innstilt til forslaget.


Ap og LO ber om konsekvensutredning

Men det er ikke bare krav om utsettelse av høringsfristen som gjør seg gjeldende. Både LO og Arbeiderpartiet ønsker også at regjeringens forslag skal konsekvensutredes- Vi mangler oversikt over hvilke konsekvenser dette kan ha for arbeidstakerrettigheter, både i Norge og i andre land, sier Solbakken til Aftenposten.


Arbeiderpartiets utenrikspolitiske talsperson, Anniken Huitfeldt, er på linje med LO.


- Arbeiderpartiet stiller derfor spørsmål ved hvorfor det utvises slik hastverk. Dette er en for viktig sak til å kjøres igjennom uten konsekvensutredninger, sier Huitfeldt til Aftenposten

---------------------------------------------------

Commentary:


Da næringsminister Monica Mæland er hverken dum eller blind,må man derfor komme til den konklusjonen at hun er én av de mange UTPEKTE representantene for Bilderberg Gruppen som ligger bak disse TISA-TTIP avtalene.

Bilderberg Gruppen,en underavdeling av den beryktede Illuminati Organisasjonen, som ble stiftet i 1956 har siden vaert iherdige med å plassere sine ´Trojanske Hester´ i viktige regjeringsposisjoner rundt om i verden.

Vær også klar over at TISA-TTIP-TTP avtalene er igangsatt av The Bilderberg Group og IKKE av USA´s folkevalgte regjering,selv om Obama støtter avtalene,som Bilderberg medlem. Men det viktigste er at man ikke lar seg villede av Mæland´s reduksjon av avtalens innhold til å gjelde kun ISDS tvisteløsingsbetingelsene. Det er adskillig flere og viktigere grunner til at avtalene vil erodere vårt demokrati og menneskerettigheter. 

Foreslår derfor at du leser følgende fra et tidligere innlegg her,samt at du ´googler´ Internet etter videre informasjon om The Bilderberg Group samt Illuminati som står bak det hele.

-----------------------------------------------------

TROR DU DETTE ER VIRKELIGHET? VILLE DU STOLE PAA DAVID ROCKEFELLER?

JEG tror det er virkelighet, så forferdelig og utrolig det enn høres ut, og nei, jeg ville definitivt ikke stole på David Rockefeller,en av lederne i Bilderberg Gruppen. Problemet er at det er for uvirkelig, og flertallet av mennesker kan bare ikke tro det, det er for grotesk. Alle som prøver å bringe sannheten frem for folk blir klassifisert som fanatikere, psykopater og verre. Faktum er, både Illuminati og Bilderberg som sammensvorne,som taler løgner med djevelens tunge, forstår også dette, og tiden er derfor fremdeles i deres hender. Folket vil innse dette for sent.

Lederne av THE Bilderberg Group er gamle menn rundt 80-90 år, som aldri vil se de katastrofiske resultatene av deres onde manipuleringer av menneskeheten.

Men ta ikke mitt ord for det, se for deg selv, ta en regelmessig 'google' på Internet med setninger som `Bilderberg news`and 'Illuminati news`, så vil du du finne dusinvis av artikler og videoer om emnet. Når du har lest en del og satt deg nøyere inn i sakene, vil du begynne å innse det uhyrlige av hva som faktisk er i ferd med å skje bak vår rygg.

I utgangspunktet er det Bilderberg´s mål å drastisk redusere størrelsen på jordens befolkning ved hjelp av forskjellige metoder, og den gjenværende befolkningen blir til en homogen masse med total underkastelse til en liten, ond adelssirkel.. 

ISIL ble opprettet nøyaktig til dette formålet av Bilderberg / CIA. Ved massivt drap på befolkninger,hittil rundt 20.000 eller mer,og bestialske henrettelser, er hele befolkninger i Syria og Irak på flukt til Europa som maurkolonier. Dette skal ødelegge all nasjonalisme, tro og verdier i alle Europeiske land med de kommende generasjoner som vil bli en homogen befolkning uten nasjonalitet og tilhørighet. 

Europa er inne i en desperat situasjon, ute av stand til å stoppe bølgen av flyktninger, og ute av stand til å huse og mate dem. Grunnet mangel på språkkyndighet og utdannelse blir det ingen lett sak å sysselsette dem,og de blir en kolossal belastning for vårt velferdssystem,hvis det da i det hele tatt fremdeles eksisterer.

Den såkalte TTIP og TPP frihandelsavtalene er bare 'trojanske hester' med mørke budbringere som har til hensikt å ødelegge vårt nåværende demokrati og nasjonal tilhørighet, for å gjøre oss til slaver for en liten gruppe med ALL makt.

Men, som jeg sa tidligere, ikke ta MITT ord for det, få hodet ut av sanden og ta en grundig undersøkelse ved hjelp av regelmessig ´googling´ av Internet mens det fortsatt er tilgjengelig for oss. Lær også å lese ´mellom linjene´. Dette vil være en av de første informasjonsmedia de vil nekte oss, da de allerede eier og har kontroll over majoriteten av verdens viktigste aviser og TV-stasjoner. 

Er du ikke overrasket over at avisene aldri har informasjon om disse viktige hendelsene? The Bilderberg Group har nylig hatt et møte i Tyrol med over 100 av de rikeste og mektigste personene tilstede fra mange land, men ikke ett ord ble nevnt av pressen i forkant av møtedatoen, og svært knappe rapporter etter sammenkomsten. Lurer du ikke på hvorfor ???

Hvis du ser tilbake på de mange artiklene jeg har ´googled´ fra Internet i tidligere innlegg i The Otium Post, vil du begynne å forstå enormiteten av hva som er i ferd med å skje. Dette er noe som har vært planlagt over lang tid siden stiftelsen av Bilderberg Gruppen i 1956 og de fleste av deres ´sovende´ utvalgte regjeringstopper er forlengst allerede innstallert.

Vi er skapt med fri vilje til å ta egne avgjørelser. Indoktrinering er ikke akseptabelt med fri vilje. Vi skaper ulykker ved dårlige valg, men det onde er av en "midlertidig tilstand", godhet er vår skjebne! Husk også at Utelatelse er en synd!




Administrator
THE OTIUM POST





.

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: