The Otium Post

The Otium Post

13/08/2015

Migrantkrisen kan ikke løses i Europa

Forsker: Migrantkrisen kan ikke løses i Europa

EU må sette inn tiltak i migrantenes hjemland, ellers får Europa aldri løst krisen, mener forsker.


Tirsdag ble 1700 mennesker reddet opp fra bølgene i Middelhavet. Det er like mange mennesker som det er innbyggere i Kabelvåg i Lofoten, eller i hele øykommunen Herøy.

Tallet 1700 stammer fra den italienske kystvakten, og omfatter bare redningsop

erasjoner som italienerne koordinerer.

Den italienske kystvakten har publisert bilder fra en redningsoperasjon tirsdag. 52 migranter ble reddet, omtrent like mange skal ha druknet.
Hvor mange båtflyktninger som krysser over fra Afrika til Europa i løpet av en helt vanlig tirsdag i høysesongen, er det ingen som vet. Forrige uke anslo FNs høykommissær for flyktninger at 224.000 migranter og flyktninger har krysset Middelhavet over til Europa så langt i år.
Rundt 2000 flere enn i fjor har omkommet i forsøket på å krysse havet, skriver IOM.

Svarteperspill

Mens redningsoperasjoner pågår utenfor kysten av Italia, skaper migrantkrisen uro og bråk i flere europeiske land.
EU mangler en felles strategi for å håndtere migranter og flyktninger som strømmer til Europa. Det foregår nærmest et svarteperspill om migrantene.
- Det er store interessemotsetninger mellom landene innenfor EU. Land i Sør-Europa tar de største byrdene og ønsker selvsagt en mer rettferdig fordeling, mens de landene som er beskyttet av geografien og andre forhold, ønsker status quo, sier professor i sosiologi ved Universitetet i Oslo, Grete Brochmann.
- Så langt har det vært mulig for EU-landene å bli enige om grensekontroll og operasjoner som gjør det vanskeligere å komme inn i Europa. Det er langt vanskeligere å bli enige om hva en skal gjøre med folk som alt har kommet seg til kontinentet, sier Brochmann.

21,6 mrd. til krisen

Tidligere denne uken ble det kjent at EU gir sine medlemsland ytterligere 2,4 milliarder euro de kommende årene for å hjelpe dem i å håndtere den økende strømmen av migranter som kommer til Europa. Beløpet tilsvarer 21,6 milliarder kroner
Professor Brochmann mener EU er nødt til å tenke langsiktig:
- Dette er et problem som ikke vil forsvinne med det første, antagelig vil det bare øke. Derfor må EU-landene jobbe frem en felles langsiktig strategi, der det satses tungt på forebygging og utvikling lokalt i opprinnelseslandene. Dette vil ta lang tid. Følgelig vil også en mer rettferdig byrdefordeling innen EU også presse seg frem, sier Grete Brochmann.

Sammenstøt på gresk ferieøy

På den greske ferieøya Kos har det kommet 7000 flyktninger i løpet av juli måned. Det er en dobling sammenlignet med juni.

Migranter setter opp telt langs veier og strender på den greske ferieøya.
FOTO: YORGOS KARAHALIS
Siden det ikke finnes ordentlige mottaksforhold, har de fleste satt opp telt i offentlige parker og torg i byen, eller de sover for åpen himmel rundt politistasjonen. Alt uten tilgang til toalett eller dusj, skriver organisasjonenLeger uten grenser på sin hjemmeside.
Organisasjonen mener greske myndigheters passivitet fører til overgrep mot migrantene.
Tirsdag ble det bråk i forbindelse med registrering av migranter på en idrettsstadion, og politiet brukte batonger og brannslukningsapparat under sammenstøtet.
Øyas ordfører, Giorgos Kiritsis fortviler og minner om at øya bare har befolkning på 30.000.
Ifølge FN-tall har det så langt i år vært en dramatisk økning av migranter som har tatt båtveien til Hellas. Det har kommet 750 prosent flere, enn på samme tid i fjor.

Jungelen ved Calais

I den franske havnebyen Calais har den provisoriske flyktningeleiren som har fått tilnavnet «Jungelen» skapt overskrifter i hele sommer. Der camper migranter som forsøker å ta seg til Storbritannia, via den undersjøiske Eurotunnelen eller som blindpassasjerer på ferger.
Så langt i år er 37.000 migranter stanset i forsøket på å nå britisk fastland gjennom tunnelen.

Passkontroll ved grensen?

Tyskland er det landet  i Europa som tar imot desidert flest asylsøkere. Opp mot en halv million asylsøkere ventes å komme til Tyskland i år, en klar økning fra i fjor.
Lederen for det tyske politiforbundet ble tirsdag sitert på at han ønsket å gjenninføre passkontroll mellom land i Europa, for å kunne håndtere flyktningestrømmen.
Onsdag kveld kom dementiet. Han hadde aldri sagt noe slikt.
Utsagnet var politisk ukorrekt, men kan kanskje tolkes som et tegn på en gryende misnøyen med dem som vokter grensene?

Frankrike mot Italia


FOTO: YORGOS KARAHALIS
Det er som kjent ingen grensekontroll mellom europeiske land som er med i Schengen-samarbeidet, og dermed er det enklere for alle - også migranter - å reise fra land til land.
Tidligere har Frankrike truet med å innføre grensekontroll mot Italia. Det er en kjent sak at Italia, som er førstestopp for mange båtflyktninger, sender mange av dem videre istedet for å registrere dem ved ankomst, slik Dublin-konvensjonen krever.
Dermed kan menneskene det gjelder reise videre nordover, for å bli registrert i et annet EU-land.

    Her er HOVEDGRUNNEN: 

TROR DU DETTE ER VIRKELIGHET? VILLE DU STOLE PAA DAVID ROCKEFELLER?

JEG tror det er virkelighet, så forferdelig og utrolig det enn høres ut, og nei, jeg ville definitivt ikke stole på David Rockefeller,en av lederne i Bilderberg Gruppen. Problemet er at det er for uvirkelig, og flertallet av mennesker kan bare ikke tro det, det er for grotesk. Alle som prøver å bringe sannheten frem for folk blir klassifisert som fanatikere, psykopater og verre. Faktum er, både Illuminati og Bilderberg som sammensvorne,som taler løgner med djevelens tunge, forstår også dette, og tiden er derfor fremdeles i deres hender. Folket vil innse dette for sent.

Lederne av THE Bilderberg Group er gamle menn rundt 80-90 år, som aldri vil se de katastrofiske resultatene av deres onde manipuleringer av menneskeheten.

Men ta ikke mitt ord for det, se for deg selv, ta en regelmessig 'google' på Internet med setninger som `Bilderberg news`and 'Illuminati news`, så vil du du finne dusinvis av artikler og videoer om emnet. Når du har lest en del og satt deg nøyere inn i sakene, vil du begynne å innse det uhyrlige av hva som faktisk er i ferd med å skje bak vår rygg.

I utgangspunktet er det Bilderberg´s mål å drastisk redusere størrelsen på jordens befolkning ved hjelp av forskjellige metoder, og den gjenværende befolkningen blir til en homogen masse med total underkastelse til en liten, ond adelssirkel.. 

ISIL ble opprettet nøyaktig til dette formålet av Bilderberg / CIA. Ved massivt drap på befolkninger,hittil rundt 20.000 eller mer,og bestialske henrettelser, er hele befolkninger i Syria og Irak på flukt til Europa som maurkolonier. Dette skal ødelegge all nasjonalisme, tro og verdier i alle Europeiske land med de kommende generasjoner som vil bli en homogen befolkning uten nasjonalitet og tilhørighet. 

Europa er inne i en desperat situasjon, ute av stand til å stoppe bølgen av flyktninger, og ute av stand til å huse og mate dem. Grunnet mangel på språkkyndighet og utdannelse blir det ingen lett sak å sysselsette dem,og de blir en kolossal belastning for vårt velferdssystem,hvis det da i det hele tatt fremdeles eksisterer.

Den såkalte TTIP og TPP frihandelsavtalene er bare 'trojanske hester' med mørke budbringere som har til hensikt å ødelegge vårt nåværende demokrati og nasjonal tilhørighet, for å gjøre oss til slaver for en liten gruppe med ALL makt.

Men, som jeg sa tidligere, ikke ta MITT ord for det, få hodet ut av sanden og ta en grundig undersøkelse ved hjelp av regelmessig ´googling´ av Internet mens det fortsatt er tilgjengelig for oss. Lær også å lese ´mellom linjene´. Dette vil være en av de første informasjonsmedia de vil nekte oss, da de allerede eier og har kontroll over majoriteten av verdens viktigste aviser og TV-stasjoner. 

Er du ikke overrasket over at avisene aldri har informasjon om disse viktige hendelsene? The Bilderberg Group har nylig hatt et møte i Tyrol med over 100 av de rikeste og mektigste personene tilstede fra mange land, men ikke ett ord ble nevnt av pressen i forkant av møtedatoen, og svært knappe rapporter etter sammenkomsten. Lurer du ikke på hvorfor ???

Hvis du ser tilbake på de mange artiklene jeg har ´googled´ fra Internet i tidligere innlegg i The Otium Post, vil du begynne å forstå enormiteten av hva som er i ferd med å skje. Dette er noe som har vært planlagt over lang tid siden stiftelsen av Bilderberg Gruppen i 1956 og de fleste av deres ´sovende´ utvalgte regjeringstopper er forlengst allerede innstallert.

Vi er skapt med fri vilje til å ta egne avgjørelser. Indoktrinering er ikke akseptabelt med fri vilje. Vi skaper ulykker ved dårlige valg, men det onde er av en "midlertidig tilstand", godhet er vår skjebne! Husk også at Utelatelse er en synd!



    Administrator
    THE OTIUM POST




No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: