The Otium Post

The Otium Post

22/08/2014

IS lokker ungdom og barn i Norge til å bli voldelige jihadister

 

IS oppdrar barn til å bli voldelige jihadister  

  Oppdatert:

 

Små barn trenes opp til å bruke våpen og å drepe mennesker som den islamske staten (IS) mener er vantro. Noen av barna får i oppgave å utføre selvmordsaksjoner.

Faren spør sønnen på ca. syv år: - Hva vil du bli, jihadist eller utføre en selvmords aksjon? Gutten prøver å svare så godt han kan: - Jihadist.Jihadist-faren i Den Islamske staten (IS), Abdullah al-Belgian, har flyttet fra Belgia til Syria med sønnen. Denne scenen er hentet fra en dokumentar om det indre livet i Den islamske staten (IS) som nyhetskanalen Vice News har laget. Dokumentaren viser blant annet hvordan IS systematisk arbeider med å forme militante, hatefulle jihadister av gutter helt ned i syvårsalderen.

Rekrutterer gjennom skolegang

Mandag skrev Aftenposten at kvinner i IS rekrutterer kvinner fra vestlige land for å være med på oppbyggingen av IS i Syria og Irak. Men de nøyer seg ikke med det, de vil også sørge for at barna blir brutale jihadister.

Human Rights Watch presenterte i slutten av juni rapporten Maybe We Live and Maybe We Die’: Recruitment and Use of Children by Armed Groups in Syria. Den konstaterer at militante grupper i Syria har brukt barn ned i 15-årsalderen i væpnet kamp. Ekstreme grupper som IS har rekruttert barn gjennom gratis undervisning – som også involverer våpentrening.

Rapporten dokumenterer erfaringene til 25 barn og tidligere barnesoldater i Syria. Human Rights Watch har intervjuet barn som har slåss med Den frie syriske hæren, Den islamske fronten, Den islamske staten (IS), Jabhat al-Nusra og andre militære grupper i kurdiskkontrollerte områder.
Noen av barna får i oppgave å utføre selvmordsaksjoner. Andre blir satt til å bli snikskyttere. Noen barn er blitt drept, andre alvorlig kvestet, i kamp. 

Human Rights Watch konstaterer at bruk av barn i væpnede konflikter bryter med internasjonale lover. Noen av islamistene som er kommet fra vestlige land for å bosette seg i de sharia-dominerte områdene, tok med seg barna til Syria mot morens vilje.



En liten gutt fotografert med et tohånds skytevåpen.


Våpentrening

I Vice News-dokumentaren sier Abu Mosa, presseoffiser i IS, at unge over 16 år kan være med på militær trening. Barn under 15 år får sharia-undervisning for å lære om trosbekjennelsen og religionen. Alle barna skal lære å slåss mot troløse og frafalne.

En gutt på ni år blir intervjuet. Han forteller at han blir lært opp til å bruke våpen. På spørsmål fra journalisten om han ikke er vel ung til å håndtere våpen, svarer gutten nei med et smil. En litt større gutt, rundt 12 år, har stilt seg opp foran kamera og proklamerer med kraft: Jeg vil bli med IS og drepe for dem!

"Mini-mujahid"

Men også IS-kvinner, som en britisk kvinne som kaller seg Umm Isa på Twitter, publiserer bilder av sin lille sønn på tre-fire år i propagandaen for IS. Bakgrunnsbildet på Twitter-kontoen er den lille gutten som holder et gevær. Han skal også, ifølge The Sunday Times, ha en yngre bror på rundt ett år, som moren kaller for "mini-mujahid". Mujahid er som strever, utfører jihad. Oversettes ofte til hellig kriger. For noen dager siden fikk et bilde av en liten gutt iført t-skjorte, shorts og caps på Twitter stor oppmerksomhet verden over. Det var den australske jihadisten Khaled Sharrouf hadde lagt ut bildet av syv-åringen som med begge hendene holder opp et avkappet hode.


 ___________________________________


Her kan du lese hva som skjer i England :


____________________________________________



Kommentar:

"Muslimene flyver i flokk,bare de blir mange nok!"

De fleste muslimer er fredelige,men jeg er redd "sommerfugl effekten" kommer til å øke rekrutteringen til IS i tusener hvis de uhindret får lov til å klore seg fast i Irak og Syria. Da kan det bli voldelig utpressing over hele verden hvor levende bomber bl.a. kan smugles inn i "Trojanske hester". 

Derfor er det blitt overhengende viktig at IS stoppes nå,før de får terrormakten i sine hender.  Det må være slutt på snakket,nå kreves AKSJON og innsats før vi får gjenoppleve nazitiden.....

Den første praktiske lovendringen vi kan gjøre,er å utvise enhver som aktivt er med på å fremme rekruttering til IS eller oppfordrer til voldelig oppførsel på vegne av IS. Fredelig oppførsel blir med andre ord en BETINGELSE for norsk stats-borgerskap.


Administrator
THE OTIUM POST



No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: