The Otium Post

The Otium Post

28/06/2014

Council of Europe praises Norway for preventing government corruption.

 

Council of Europe praises Norway for its commitment to preventing corruption among members of parliament, judges and prosecutors.


Man skal høre mye før ørene detter av!
Vi har i lengere tid klaget på vår regjering/embedsverk for betydelige brudd på ECHR´s menneskerettighetsstraktat. Senest i går sendte Adv. Marius Reikerås en omfattene klage til ECHR vedr. Norge´s brudd på menneskerettighetene og forskjellsbehandling i forbindelse med innføringen av kildeskatten i 2010.

Flere av våre pensjonistforeninger har sloss i mot kildeskattens innførelse siden 2009 uten gehør eller løfter om endringer fra regjeringen.

Likevel, har Council of Europe den frekkhet å sende ut følgende rapport om de eksempelsesverdige tilstander som hersker i Norge.  Men,det er jo ikke å  undres på med Jagland´s nylige utnevnelse til leder/president av nettopp COUNCIL OF EUROPE.  Jagland gjorde aldri noe for å bedre menneske rettighete som statsminister og vil neppe gjøre noe bedre i sin nye stilling.

Som gammel AP medlem er han også med på å forsterke det hemmelige, verdensomspennende nettverket jeg nylig skrev om i The Otium Post som bl.a. omfatter både Gro Harlem Brundtland, Thorbjørn Jagland, Thorvald Stoltenberg samt Jens Stoltenberg som ny sjef i NATO.  Vi må være blinde som ikke ser omrisset av et verdens omfattende,udemokratisk netverk som søker total finansiell og politisk kontroll uten folkets samtykke ved demokratiske valg.



GRECO - ECHR :



Hva gjør vi nå?  Hvem skal ta opp kampen?


Tore Christiansen
THE OTIUM POST



No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: