The Otium Post

The Otium Post

30/04/2014

"MAN KAN IKKE GJØRE NOE FORSKJELL MELLOM EMIGRANTER OG NORDMENN!"

Nettopp derfor har AP skapt store problemer for etniske nordmenn som har valgt å nyte sitt otium i varmere strøk.

 

Minstepensjonistene bosatt i utlandet er påført uakseptable utgifter ved innføringen av kildeskatten,som allerede er utførlig gjennomgått tidligere  i denne bloggen.

Kildeskatten er ikke den eneste urimeligheten påført etniske nordmenn med opparbeidede rettigheter over lang botid i Norge. Blir du omsider nødt til å flytte tilbake til Norge av økonomiske eller andre grunner,får du et annet STORT problem hvis du har tilegnet deg familie i utlandet. Med mindre du har en inntekt/pensjon av størrelse fastsatt av Finansdepartementet,får du ikke adgang til å medbringe din familie/ektefelle. Du må med andre ord skilles fra kone- og- barn etter mange års opphold i utlandet.

Dette medfører i verste fall også at den gjenværende familien mister all økonomisk støtte fra Norge.   Dette er jo en helt fatal og umenneskelig situasjon man kan bli utsatt for grunnet AP´s ukontrollerte og ugjennomtenkte innvandringspolitikk over lang tid.

Til eksempel:

Hvis man er bosatt i Norge og gifter seg i utlandet, og ektemannen er bosatt utenfor Norge,stanser all støtte som enslig forsørger. De mister absolutt alt!  De mister overgangsstønad, utvidet barnetrygd, støtte til barnetilsyn, studiestøtte og skattemessig særfradrag. Det betyr at de ikke lenger har mulighet til å forsørge seg og barna. Og hvis de har små barn, og flere barn, så blir de satt i en håpløst og fortvilet situasjon.  Mange havner kanskje  på psykiatrisk avdeling eller verre av dette!

I mange tilfeller tjener ektemannen i utlandet langt under norsk lønnsnivå, slik at han ikke har sjanse til å kunne forsørge en alenemor og mulige barn fra tidligere ekteskap i Norge.

I mange tilfeller blir ektefellen nektet innreise av UDI til å bo og arbeide i Norge, men likefullt stanser NAV all økonomisk støtte, -som om de bor sammen i samme land. Det er altså den totale inkonsekvens utvist ved to forskjellige etater på vegne av en og samme stat.

NAV er heller ikke en gang enig med seg selv, når de så på den annen side ikke vil innvilge ektefelletillegg dersom ektefellen ikke er medlem i Folketrygden! Nei da krever de at ektepartene bor sammen.

NAV skiller ikke mellom vigsel kontra vigslet samliv. De har ingen entydig definisjon av "ekteskap", men sjalter og valter med dette som det passer dem selv, i borgernes disfavør.

Sitat fra NAV sitt rundskriv: Det faktum at søkeren rent faktisk bor alene med barnet, og at vedkommende ikke på noen måte blir forsørget av sin ektefelle, er ikke tilstrekkelig til at det kan sies å være brudd i samlivet mellom barnas foreldre.
 
Dette blir jo en total vrangforestilling. NAV mener faktisk at telefon- og brevkontakt er det samme som samliv! Men KUN når det handler om å frata aleneforeldre alt de har å leve av, og ikke når det handler om å innvilge ektefelletillegg.  

Den EGENTLIGE problemstillingen er at AP plutselig/endelig har funnet ut at deres innvandringspolitikk har feilet totalt og de nå sitter tilbake med den kolossale regningen for underhold av innvandrere som ikke kan ansettes fordi de mangler både språkkunnskaper og utdannelse. Ofte flytter de uanmeldt tilbake til sitt hjemland mens de fortsetter å heve støtte/trygd fra Norge. I mange tilfeller betaler Norge også familiebidrag til innvandrerens bostedsland.
Derfor er Norge kommet i en "catch 22" stilling  hvor de på grunn av avtaler med ECHR og EU, ikke kan gjøre forskjell på etniske nordmenn og flyktninger/innvandrere.

Som etniske nordmenn med full botid i Norge er dette helt klart en situasjon vi IKKE kan tolerere lenger og krever vår rett som etniske nordmenn! Mange av oss som er litt eldre var med på å lide en Tysk okkupasjon i 5 år, og var deretter også med på å gjenbygge vårt land til den velstand vi finner i dag.

Som utenlandsboende pensjonister med etnisk bakgrunn krever vi vår rett i følge Norsk lov samt alle menneskerettighetsavtaler Norge har undertegnet. 


Tore Christiansen
Minstepensjonist
Sao Paulo - Brasil

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: