The Otium Post

The Otium Post

30/11/2013

Samarbeide over landegrensene

Hei alle.

Vi har arbeidet med et vanskelig tema over flere aar,noe som er nok til aa knekke den beste av frustrasjon,ikke rart enkelte i fortvilelse langer ut mot en som er innen rekkevidde, "You always hurt the one you love,the one you wouldn´t hurt at all!"  Diverse plager og sykdommer gjoer ikke taalmodigheten eller humoret bedre. Husk, vi er alle mennensker,med alle de feil som finnes.

Enhver fugl synger ogsaa med sitt eget nebb,og det maa vi kunne akseptere,vi har ett felles maal,aa hjelpe hverandre til en akseptabel og fredelig eldretilvaerelse i utlandet.  Saa forsoek aa forstaa dette,og la oss ikke krangle med hverandre her paa nettet men forsoek aa vaere positiv og kreativ i vaart felles maal.

Har selv nylig laget en blogg ´ The Otium Post´ hvor jeg har foreloepig lagt inn de viktigste av mine emails til Finansdepartementet og Regjeringen. Alle har et kommentar felt ved bunnen som dere kan benytte for aa rette opp evt. feil som kan ha fremkommet. Bloggen vil bli oppdatert saa snart det er nye utviklinger eller annet av interesse dukker opp. Her skriver jeg av egne erfaringer som minstepensjonist i Brasil.

Du kan lese bloggen her:  http://sinbad990.blogspot.com.br/

Holder fingrene krysset for den endelige avgjoerelsen i Finansgruppen neste uke.

Tore
Brasil

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: