The Otium Post

The Otium Post

09/01/2015

Spørsmål til de muslimske terroristene


     Spørsmål til den muslimske terroristen


<p>SPØRSMÅLET: Dette er terroristene som angrep Charlie Hebdo i går. Men det har vært mange slike de siste årene.<br/></p>

SPØRSMÅLET:
Dette er terroristene som angrep Charlie Hebdo i går. 
Men det har vært mange slike de siste årene.

Mens verden igjen samler sammen bitene og forsøker å bygge seg opp,
har jeg noen spørsmål til deg.  Du hvis blodtørst ikke lar seg slukke.


AV SHAZIA SARWAR
Jeg spør, fordi jeg er muslim. Og du sier du er muslim. Og du sier du dreper for Guden vi begge tror på. Du er til og med stolt, og noen muslimer hyller deg. De fleste gjør det ikke, jeg spør på vegne av dem:  Hva har du egentlig oppnådd?<p>Journalist Shazia Sarwar<br/></p>
Journalist Shazia Sarwar
 
Foto: Roger Neumann, VG

I går drepte du 12 personer og ytringsfriheten. Du sier du hevnet Profeten. Du var krenket, fordi det ble tegnet karikaturer. Charlie Hebdo hadde et opplag på 50.000. Du endret dette i går. De karikaturene du mente var verdt å drepe for, slik at ingen igjen skulle tørre å karikere vår profet, de karikaturene fikk et opplag på 500 millioner i går. Minst. Aviser over hele verden har karikaturene på forsiden i dag, på nett, på papir. Millioner har endret profilbildet til Muhammed-karikatur. Du sa «Charlie Hebdo er død». Verden svarte med å si «Je suis Charlie», «Jeg er Charlie». Du har gjort Charlie Hebdo udødelig. Og ytringsfriheten har gjenoppstått, sterkere enn noen gang. Og vet du at mange muslimer, som i 2005 og 2006 ble såret og deprimert over Muhammed-karikaturene, i går skrev at de har endret mening? De sier at drap på forsvarsløse er en langt større fornærmelse mot muslimer enn karikaturer noen gang vil være. De sier: «Tegn, tegn, tegn». Det har du oppnådd.


Du truer og dreper

Du kom for alvor på banen 11. september 2001. Du startet med terrorangrepet i USA. Der drepte du 2996 mennesker. Du bidro til å starte «krigen mot terror». Den er ennå ikke over. Og kanskje vil det aldri bli ropt ut en seierherre. Den krigen har tatt 116.657 sivile ofre, og vi teller fortsatt. De fleste er muslimer som deg og meg. Barn, eldre, kvinner og menn. Titusener av sivile er drept av NATO-styrker, titusener av sivile drept av deg. Du kaller dem et offer i krigen for Gud, og du slakter dem ned uten å blunke, dine medmuslimer. Og dine medmuslimer må svare for dine overgrep. Hatkriminalitet mot muslimer i vestlige land øker. Det har du oppnådd.


Du sier du skal spre «den sanne islam». Metoden din er automatvåpen, selvmordbomber, indoktrinering og frykt. Ren og skjær frykt. Du truer med å halshugge, piske og steine dine medmuslimer til å tro på det du tror på som rett islam. Du kaller deg IS og har drept 24.000 mennesker i Irak: Muslimer, yezidier, kristne. Du bruker barn som soldater og selger kvinner som sexslaver. Du er liten, muslimer er mange. De mange vil ikke leve slik de få krever. Derfor vinner du aldri frem med demokratiske midler. Så du tyr til sverdet og kaller deg en løve. Over hundre av muslimenes fremste lærde, med nær en milliard muslimer i ryggen kaller deg en fornærmelse mot islam. Det har du oppnådd.

 

Dagen du tapte slaget

De siste årene har du startet noe nytt. Du går etter de mest forsvarsløse. Kvinner, barn, nødhjelpsarbeidere og journalister. Du skyter en Malala i hodet, for du ikke liker det hun sier. I dag hører en hel verden på henne. Du skyter 132 barn, de fleste gutter i puberteten, slik du mener islamske skrifter påkrever, i hodet. Fra kloss hold. Du skal skremme det pakistanske forsvaret og det pakistanske folk. Pakistan svarer med flyangrep, massehenrettelser av terrordømte og massemobilisering mot deg. En mobilisering Pakistan ikke har sett maken til. Så hva har du oppnådd, egentlig?

Har du noen gang tenkt på følgende: Hvis du besitter den ene sannheten, burde ikke en milliard muslimer da fulgt deg av egen fri vilje? Du har jo hatt godt over et tiår til å kjempe frem din sak, din tolkning. Hvis dine argumenter hadde hatt tyngde, hadde ikke du da klart å overbevise alle karikaturtegnere om å legge bort pennen? Ser du at du tapte din sak den dagen du løftet våpen? Jeg spør fordi jeg er muslim.

@ShaziaSarwar

-------------------------------------------------------

Kommentar: 


  • Karrikaturer har forekommet helt siden den første trykksiden ble mulig. Alle har vært offre.  Jeg er ikke er enig i å trakkassere èn bestemt religiøs gruppe og deres tro med gjentatte ondskapsfulle karikaturer. Noen tar deres religion mere på alvor en andre,og det er dumt og ansvarsløst å tirre denne gruppen utav hevnlyst.    (Du erter ikke paa deg en rabiat hund,du avliver den!)

    De fleste muslimer er fredelige mennesker og tolker IKKE Koranen slik som IS og andre terrorgrupper gjør.

    Geir Moto Moto Helge Som muslimene sier, Ameen, farfar jeg er helt enig med deg.. Dette er provokasjon. Skulle de ha benyttet sin yttringsfrihet så må de være målrettede og ha et klart politisk budskap satirisk sett, men å avbilde deres gud er jo en åpenbar provokasjon som skaper splid blant alle parter og ikke bare IS, det gir IS og al quaida en årsak for å angripe, å late som at de er islams soldater.

    IS bruker dette som værst, i midtøsten er det nå en krig mellom shiya og sunni muslimer, og IS prøver det de kan for å vise at de kan krige mot vesten, vinner de begge sektenes gunst ved å drive terror/kamp mot vesten så vil de også kunne danne sin hær og inneha statsmakt.


Administrator
THE OTIUM POST 

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: