The Otium Post

The Otium Post

11/02/2016

Slovakias statsminister: EU vil kollapse om migrantkrisen ikke kommer under kontroll i år

Slovakias statsminister: EU vil kollapse om migrantkrisen ikke kommer under kontroll i år

HENNING CARR EKROLL/NTB
OPPDATERT: 11.FEB. 2016 08:05 Slovakias statsminister Robert Fico fotografert under et krisemøte om migrantkrisen i september ifjor.


FOTO: AP Photo/Martin Meissner

Robert Fico retter en sterk advarsel mot sine unionsfeller i EU.

«Enten noen liker det eller ikke: 2016 vil bli året der EU kollapser om migrantkrisen ikke kommer under kontroll»

Det er det dramatiske budskapet fra Slovakias statsminister Robert Fico i en kronikk i avisen Hospodarske Noviny. Her langer han ut mot det han mener er EUs handlingslammelse i møte med migrantkrisen som har preget kontinentet det siste året, melder Reuters.

« Å overse den økende spenningen, nervøsiteten og frykten som skyldes at EU ikke har noen reell løsning på krisen, samtidig som bølgen av migranter fortsetter, kan få katastrofale konsekvenser», skriver Fico.

Strømmen av migranter fortsetter
Statsministeren leder et sosialdemokratisk parti og en regjering som er sterkt innvandringskritisk. Slovakia har blant annet varslet et søksmål mot EU basert på unionens beslutning om å fordele 160.000 asylsøkere blant medlemslandene. Landet ble i første omgang bedt om å ta imot 802 asylsøkere.

Slovakia, som har 5,4 millioner innbyggere og har vært medlem av EU siden 2004, får sterk støtte fra innvandringskritiske regjeringer i Ungarn, Polen og Tsjekkia i sin avmålte holdning til å ta inn asylsøkere.

Strømmen av flyktninger og andre migranter til EU fortsetter med full styrke, til tross for at vinterværet gjør de allerede farlige båtturene fra Tyrkia til Hellas enda mer risikable.

Så langt i år er over 76.000 migranter og flyktninger kommet sjøveien til Europa, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Over 400 antas å ha omkommet i båtulykker.

EU krever innsats fra Hellas
EU-ambassadørene krever at Hellas gjør mer for å håndtere den voldsomme tilstrømningen av flyktninger og migranter og ble onsdag enige om nye krav til grekerne.

Hellas får nå beskjed om å rette opp manglene i kontrollen av sin Schengen-yttergrense innen tre måneder. Trolig vil tiden løpe fra fredag. Da er det nemlig ventet at EU-landene formelt vil slutte seg til forslaget.

Samtidig har Tyskland, Frankrike, Hellas, Italia, Estland, Latvia og Slovenia fått kritikk fra EU for ikke å ha fulgt EUs asylregelverk til punkt og prikke.

- De syv landene har begått feilgrep ved ikke å implementere nye regler i saker som berører asylsøknader og mottaksapparat for asylsøkere, uttaler EUs migrasjonskommissær Dimitris Avramopoulos.

Avramopoulos varsler at de syv landene kan bli ilagt heftige bøter hvis de bringes inn for retten.

------------------------------------------------------

Commentary:

Opphavet til den selvutslettende migrasjonen til Europa er Illuminati som har planlagt dette for lenge lenge siden ved aa intensivere eksisterende splid som skaper borgerkrig og frykt i den muslimske verden paa grensen til Europa. Denne globale eliten skapte ISIS, en brutal bande som dreper sine egne uten annen gevist enn aa jage dem inn i Europa,for ogsaa der aa skape splid i mellom EU medlemmene.

Paa lengere sikt,er planen aa skape en ny menneskerase uten nasjonal tilhoerighet, demokrati eller menneskerett som foyer seg til i deres The New World Order som slaver.

Anbefaler at du leser Huxley´s bok "The Brave New World" :

De fleste mennesker i Europa har enda ikke oppfattet dette og tror det hele er en tilfeldighet. Anbefaler studie av The Otium Post,som i flere aar har advart mot dette ved aa ta inn relevante artikler fra Internet og internasjonale aviser som jo mere du leser,vil vise omrisset av Illuminatis ´doedens puslespill´.      The Otium Post :

Slovakias Statsminister advarer ogsaa paa det sterkeste om denne ubegrensede innvandringen som kan forraarsake EU´s splittelse.

Dette er en enorm folketragedie som maa behandles paa en riktig maate for aa unngaa genesis i Europa. NOEN noedvendige grep vil ikke vaere hverken lett eller populaert aa ta. Vi maa derfor gi all vaar stoette til de som har faatt denne vanskelige oppgaven.

Selv Noah´s ark kunne bare ta SÅ mange,resten måtte brutalt avvises så de ombordværende skulle overleve for å kunne gjenskape menneskeheten.

Nå må venstresiden endelig forstå at man kan ikke være så humanitære at man utrydder seg selv.

STOPP disse blinde,ugjennomtenkte argumentene og heller gi Listhaug støtte i de vanskelige valgene hun må ta på våre vegne.

Stå på Listhaug,du har flere allierte enn du tror.


Administrator 
No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: