The Otium Post

The Otium Post

21/11/2015

60 asylsøkere plasseres på øde øy i vintermørke Alta

       Det norske folk har snudd
KRISEHÅNDTERING: Europa står overfor en av de største flyktningkatastrofene etter2. verdenskrig. Statsminister Erna Solberg og Ap-leder Jonas Gahr Støre mener begge Norge er avhengig av innstramminger for å kunne håndtere situasjonen, men minner samtidig om at nordmenn ikke må glemme å være medmennesker.Det norske folk har snudd: Over halvparten av oss sier nei til flere flyktninger, og dugnads-ånden er erstattet med netthets. Erna Solberg og Jonas Gahr Støre maner oss til å vise hjertevarme.


Bekymrede flyktninger kom til Altneset,Seiland med båt fra Hammerfest.FULL KONTROLL: Fisketuristvert Stig Erland Hansen, som er en av de tre som nå drifter akuttmottaket i den gamle leirskolen og turistanlegget på Altneset på Seiland, sier flyktningene finner seg til rette. FOTO: ARKIVFOTOSEILAND (VG) I denne avsidesliggende bygda bodde det seks fastboende. Så kom det 60 asylsøkere.Etter en times kjøretur fra Alta og en båttur på 30 minutter er man der: Altneset på Seiland, Norges syvende største øy.

Her er det liv og leven om sommeren, når hyttefolket og fisketuristene koser seg med midnattssol i den idylliske naturen. Om vinteren, i mørketiden, når vinterstormene herjer som verst, er de seks fastboende overlatt til seg selv og suset fra vinden.


--------------------------------------------------------

Commentary:

Var ikke dette litt i drøyeste laget?? Må jo skremme vannet av dem?? Greit nok i mindre byer og i større bygder,MEN,på ei lita avsides,stormutsatt øy,30 min båttur til fastlandet?  Dette blir en katastrofe!

Tror ikke JEG hadde holdt ut der i ei uke! Det må da være mulig å finne et litt mere sentralt strøk? I dag er det soloppgang kl. 09:57 og solnedgang kl. 12:27. altsaa dagslys i 2.5 timer. Om ikke lenge blir det stupmørkt i 24 timer i døgnet på den breddegraden.

Viser bare hvor desperat eller ufornuftig vår regjering må være.

SKJERP DERE!!
Administrator
THE OTIUM POST

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: