The Otium Post

The Otium Post

24/06/2015

The Saga of the Norwegian Source Tax : (Application to ECHR)





The Saga of the Norwegian Source Tax : (Application to ECHR)



STATENS KONTRAKTBRUDD

-------------------------------------------

Kommentar:




Lenken over viser et utdrag av min søknad om behandling  av mine menneske-rettigheter iflg. ECHR´s  lover som også Norge har plikt til å forholde seg til.

Søknaden,som var meget omfattende,med masse dokumentasjon via både post og telefaks ble til slutt avslått fordi jeg ikke hadde tatt saken til Høyesterett i Norge og oversendt deres vedtak. 

Da jeg som 82 åring, med avkortet minstepensjon,hadde jeg selvfølgelig ikke råd,helse eller evner til å engasjere advokat for å forfølge kildeskattens urettferdighet for minste-pensjonistene bosatt i utlandet,måte jeg til slutt gi opp.

Jeg var tidligere av den oppfatning at ECHR (European Court of Human Rights) var en organisasjon til hjelp for ALLE, både rik- og fattig,men jeg var tydeligvis misinformert.

En ny lov/bestemmelse er siden innført av ECHR som tillater en Norsk høyesteretts-dommer verbal konsultasjon med ECHR dommere om saker en Norsk borger bringer inn for høyesterett.  Vår høyesterettsdommer vil selvsagt formidle SIN versjon av saken og enighet oppnås på dette grunnlaget.  

Når så saksøkeren bringer saken inn for ECHR ,vil dommeren basere SIN avgjørelse på sin tidligere samtale med den Norske høyesterettsdommeren og IKKE basert på saksøkerens fremstillelse av saken.   Den blir nå en uløselig  ´catch 22´ situasjon.

Jeg har lagt inn denne posten for å dokumentere den skrikende mangel på menneske-rettigheter og rettssikkerhet generelt i vårt land for tiden. 

Til tross for store valgløfter har enda ikke noe blitt gjort med den store urettferdigheten mot minstepensjonistene bosatt i utlandet som har blitt trukket 15% kildeskatt siden 2010.

Jeg fikk også en skriftlig kontrakt fra Likningskontoret i Kristiansand at jeg var fritatt fra å betale skatt til Norge og var fjernet fra skatteregisteret i 2003 da jeg fraflyttet Norge til Brasil. Dette blir jo også da rett- og  slett kontraktbrudd !!



Tore Christiansen 
Administrator
THE OTIUM POST






No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: