The Otium Post

The Otium Post

31/12/2014

Regjeringen har skutt seg selv i begge beina!

 

        Regjeringen har skutt seg selv i begge beina!
Hei Chris...  og Godt Nyttår til alle!


Ille var det før men umulig har det nå blitt for tilårskomne pensjonister å ta forbindelse med våre skattemyndigheter,men det var vel også meningen.

Men det er vel ikke annet å vente med de 'dustehuene' som nå sitter i regjering,som totalt lar seg styre av finansdepartementets ondskapsfulle kverulanter.

Nå er det blitt viktigere enn før å presentere hele smørja for de internasjonale domstoler for å rydde opp i dette sinnsyke systemet vi kaller regjering.

Aldri før har en ny regjering påført de eldre og svake i samfunnet så mange urettferdige tiltak på en gang og samtidig 'skutt seg selv i begge beina'.

Mvh.

Tore.


---------------------------------


On 31 Dec 2014 13:39, "Chris Bauer" <cb@smartpacket.com> wrote:

Hei, og godt nytt år til dere også.

 Hvis dere ser på skjemaene til NAV så er det et betydelig tilbakeskritt. Før skrev man et brev og sendte det via ordinær post. Nå må man skrive ut et antall førstesider tilsvarende antall sider i skjemaet/brevet pluss èn førsteside, klippe ut strekkoden på førstesiden og lime den inn med tape på hver side før man sender skjemaet/brevet via ordinær post. NAV befinner seg tydeligvis på barnehagestadiet.


Stort bedre er det ikke å sende en melding. Mens NAV kan legge ut dokumenter, er det ikke mulig for brukerne som begrenses til å skrive inntil 2000 tegn, tilsvarende èn A4 side. Er meldingen lengre må den sendes i bolker, dvs. et brev på 30 sider vil si 30 meldinger om samme sak!


Dessverre har NAV nå sperret for epost, så da er vi tilbake til steinalderverktøyet – ordinær postgang. Snakker om tilbakeskritt!


PS! NAV vil ikke bruke Postens Digipost eller eboks.no slik Kommunaldepartementet har besluttet at offentlige etater skal bruke. Hvem sitter med makten? Hadde det vært ansatte i en privat bedrift som gjorde noe slikt så ville de blitt oppsagt.

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: