The Otium Post

The Otium Post

09/12/2013

Mens den nye regjeringen fortsetter plyndringen av pensjonistene bosatt i utlandet.

Mens den nye regjeringen fortsetter plyndringen av pensjonistene bosatt i utlandet,har ´forsvaret´, i en ´catch 22´situasjon, gått i dekning i separate skyttergraver. Hva blir de neste trekk?
 
Ingen fra regjeringens side har besvart eller forsøkt  å rette på den grove,utiltenkte feilen som ble gjort ved ratifiseringen av kildeskatten i 2009 ved å fjerne begrepet ´minstepensjonist´, plutselig ble vi alle ´pensjonister´. Pensjonister under skattegrensen bosatt i utlandet ble automatisk trukket 15% kildeskatt fra 2010 og samtidig fratatt ALLE rettigheter, mens pensjonister i Norge ikke ble trukket for kildeskatten samt beholdt alle sine rettigheter inkludert gratis medlemskap I Folketrygden o.s.v.  Dette KUN fordi den daværende Finansminister Halvorsen da kunne rydde veien til også å innkassere skatt for denne svake,lavtlønnede gruppen ved aa endre begrepet ´minstepensjonist´til ´pensjonist´. Noe så infernalsk!

Argumentene fra Skattevesenet at kildeskatten belastet minstepensjonistene i utlandet skulle kunne stoppe ´uthulingen´ av våre felles goder,faller på sin egen uriktighet. Tvert om,bespares vår pensjonskasse for millioner for hver minstepensjonist som forlater landet. Det rettferdige ville være å bytte ut 15% Kildeskatt med ett 15% Trygdetillegg for utenlandsboende minstepensjonister til delvis dekning av kostbare,private helse forsikringer man må anskaffe seg i utlandet.

Det er siden 2009 sendt hundrevis av brev og emails til Regjeringen, Statsministeren, Finansministeren samt ´bødlene´i Skattevesenet uten tegn til forståelse eller forslag til hjelp for denne lille gruppen av etniske norske pensjonister med full botid i Norge.

Det som ikke fortelles av Skattevesenet er at grunnet AP´s feilslåtte innvandrings politikk over de siste 10 årene, er at størrelsen på utbetalinger av dagpenger,trygd og pensjoner til innvandrere og deres familier bosatt i utlandet har nådd bekymringsfulle hoyder,nettopp i det laveste pensjons nivået som også de etniske ´minstepensjonistene´befinner seg i,og vi blir ALLE tatt over én kam.

Storbritania som startet innvandring lenge før Norge,har nå innsettt også deres egne feil og tar nå grep for å redusere disse skyhøe nye utgiftene. Statsminister Cameron hadde nylig ett innlegg i pressen angående dette.      

Les videre her: 

                                        -------------------------------------------------


«Sverige har fra milleniumsskiftet frem til oktober 2013 bevilget drøyt 1,1 millioner innvandrere oppholdstillatelse.»

Karl-Olov Arntsberg og Gunnar Sundelin er forfatternesom står bak annonsen i DN i går.

«Utenlandsk fødte utgjør 15 prosent av Sveriges befolkning. De opptar 60 prosent av landets trygdestøtte.» «Av de som nå bevilges asyl,beregnes 70% fortsatt å være arbeidsløse etter to år» Dette, og flere punktvise oppramsinger av svensk innvandringsstatistikk, utgjorde helsides annonsen i den svenske avisen Dagens Nyheter søndag, under tittelen  «Hva vet DU om innvandringen og innvandringspolitikken?»
                                        -------------------------------------------------

Uansett trusler fra den Europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbough,blir det HELT nødvendig å opprette et skille her,hvor man differensierer mellom etniske nordmenn  med full opptjent botid i Norge og tilfeldige opphold og arbeidsinnvandrere som ikke en gang har bodd i Norge.

Trekk av 15% kildeskatt bør oppheves UMIDDELBART for alle etnisk norske ´minstepensjonister´ bosatt utenfor Norge og EU som har full opptjent botid i Norge.


Tore Christiansen
Minstepensjonist
Sao Paulo - Brasil

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: