The Otium Post

The Otium Post

12/01/2016

PST-sjef Benedicte Bjørnland frykter innvandring fra muslimske land


PST-sjef Benedicte Bjørnland er redd en sterkt økende 
innvandring fra muslimske land vil føre til større konflikter 
også i Norge. FOTO: AFP

PST-sjef Benedicte Bjørnland frykter at økt inn-vandring, særlig fra muslimske land, kan gi grobunn for radikalisering, økte konflikter i samfunnet og større høyreekstreme miljøer.

Se video : >


Lene Østby Mandag 12. januar 2016, kl. 12:15 

SÄLEN, SVERIGE (TV 2): PST-sjef Benedicte Bjørnland frykter at en sterkt økende innvandring, særlig fra muslimske land, kan gi grobrunn for radikalisering, økte konflikter i samfunnet og fremvekst av høyreekstreme miljøer.

Overveldende mange flyktninger. Kriminelle gjenger. Økt konflikt og radikalisering.

Sverige har betydelige problemer knyttet til innvandring – men det snakker man ikke høyt om.  Mandag ble det kjent at unge kvinner er blitt utsatt for seksuell trakassering av innvandrere under to konserter i Stockholm. Politiet valgte å hemmeligholde saken:

– Er dette en bevisst mørklegging?

– Nei, mørklegging er det ikke. Mørklegging er et veldig sterkt ord, sier rikspolitisjef Dan Eliasson til TV 2.


MER KONFLIKTER: Pegida-demonstranter er på gaten i Leipzig i Tyskland i dag. 

Vi er i de svenske fjellene, i idylliske Sälen. Her pågår den store Rikskonferansen «Folk och Försvar», en viktig begivenhet for alle som har noe med landets sikkerhet å gjøre.

I år har de invitert PST-sjef Benedicte Bjørnland. Hun tok opp det svenskene synes er så vanskelig å snakke om:

– En sterkt økende innvandring, særlig fra muslimske land, kan også medføre andre utfordringer på sikt. Når det kommer et høyt antall asylsøkere til lokalsamfunn, kan dette få uheldige konsekvenser, sa Bjørnland fra talerstolen.

Fanny (17): – Guttene og mennene tok oss på rumpa og brystene.

– Man kan ikke ta for gitt at nye befolkningsgrupper automatisk tilpasser seg normer og regler i det norske samfunnet. Nye befolkningsgrupper er heller ikke homogene, og de kan ta med seg etniske eller religiøse motsetninger fra sine hjemland, sier Bjørnland.

Hun advarer mot økt konfliktnivå, voldshandlinger og fremvekst av høyreekstreme miljøer:

– Hvis man på sikt får fremvekst av parallelle samfunn, radikalisering og ekstremistmiljøer, så har vi en utfordring som sikkerhetstjeneste.

Svensk politi innrømmer problemer.

I Sverige er trusselnivået på nest høyeste nivå. Den svenske Säpo-sjefen sier at utfordringene er betydelige.

– De islamistiske miljøene har vokst betydelig de siste fem årene, og spenningen øker mellom de ulike folkegruppene, sier Anders Thornberg, sjef for Säkerhetspolisen.


– Vi har behov for at hele samfunnet hjelper til for å bekjempe radikaliseringen, det er grenser for hvor mye raskere en sikkerhetstjeneste kan løpe. Vi har veldig mye å gjøre, sier han.

-----------------------------------

Commentary:

Endelig en offentlig tjenestemann (kvinne) som tør ta bladet fra munnen og vise oss virkeligheten.  Godt Gjort!!

Hvorfor blir det norske folk benevnt som høyreekstreme av pressen fordi de vil forsvare sitt fedreland mot en Muslimsk invasjon med større fremtidige konsekvenser enn både WW1 og WW2?

De onde makter bak folkeutvandringen,(Illuminati) kunne ikke ha valgt en større religionskonflikt mellom mennesker for å oppnå maksimum ødeleggelser av vårt samfunn. Vær OBS på at disse ´høyreekstremistene` avisene taler om,er oss,vårt folk,som ikke lenger finner oss i sjikaneringer og ødeleggelse av vårt land.

Hvor lenge skal pressen være lakeier for regjeringen i stedet for å opplyse og beskytte folket?

Asylsøkere har blitt plassert i mottak på de underligste steder i Norge,nå med snø og 18 minusgrader,noe jeg er sikker på de ikke er særlig begeistret for,men vi hører ikke ett ord i pressen om hvordan de tilpasser seg. Var det ikke på sin plass om pressen besøkte flere av disse mottakene med interview av beboerne? 

Her igjen har pressen fått munnkurv av regjeringen for ikke å hisse opp oss `høreekstremister`. Hvor lenge tror du disse unge mennene holder seg i ro,i trange rum på avsidesliggende steder,minusgrader utenfor og ingenting å ta seg til?   Dette er å BE om trøbbel....   

„The Devil makes work for idle hands!!„


Administrator
No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: