The Otium Post

The Otium Post

14/07/2014

FRP/H har fått til mer på åtte måneder enn AP på åtte år.

Regjeringen har fått til mer på åtte måneder enn de rødgrønne fikk til på åtte år. Frp har sittet på pinebenken med gode løsninger i 40 år. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

 

VG følger

 


Harald Tom Nesvik, parlamentarisk leder i Fremskrittspartiet
Vi har sittet på pinebenken med gode løsninger i 40 år - nå blir løsningene en realitet.mBlant regjeringens viktigste endringer så langt er det gjennomført tidenes største skattelette, en strengere og mer rettferdig innvandringspolitikk, et fritt helsevesen og en varm og verdig eldreomsorg.


Premissleverandør

Vi har alltid kjempet for rettferdighet for de eldre. For Frp har det alltid vært selvsagt at våre foreldre og besteforeldre som har gitt alt for at vi skal ha et godt liv fortjener en varm, verdig og valgfri omsorg. Derfor innfører vi nå et prøveprosjekt for lovfestet rett til eldreomsorg. Når man har rett til skole, helse og velferdstjenester skulle det bare mangle at man har rett til å bli tatt godt vare på etter å ha betalt skatt, år etter år.

Frp i regjering tar store grep i det som er viktigst. I løpet av vår første regjeringsperiode vil Norge forandres til det bedre. I 40 år har vi vært premissleverandør i norsk politikk. Nå blir premissene realitet.

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Spesielt når vi venter på en enklere hverdag for folk flest.

____________________________________


Kommentar:

"FRP/H  har fått til mer på åtte måneder enn AP på åtte år."

Unntatt for de utenlandsboende minstepensjonistene som er fratatt ALLE rettigheter som tilkommer samme gruppe bosatt i Norge.

Stoltenberg uttalte ved innføringen av kildeskatten:" Om få år vil det nesten ikke eksistere minstepensjonister"


Kan opplyse Stoltenberg at minstepensjonistene nesten ikke eksisterer i dag!


Den 9 måneders graviditetsperioden for FRP er nå omme og vi venter på ´dåpen´av deres ´manifest´. Til tross for faste løfter før valget om fjerning av kildeskatten,har en masse ubetydelige ting blitt behandlet,snøscootere,2 hjuls leketøy,proff boksing i Norge o.s.v. uten ett ord om hjelp for lidelsene påført minstepensjonistene i utlandet. Dette kaller de ´storstilte´ reformer


Det skal vistnok ha blitt foreslått å sette opp en egen utenlandsavdeling som skal co-ordinere NAV og Skattekontoret som skal ´hjelpe´ de ´demente´ utenlands pensjonistene med å forstå kildeskattens regelverk. Skal de også være i kontakt med de utenlandske skattemyndighetene for å være sikre på at 80-90 år gamle minstepensjonister ikke har ekstrajobber og snyter Brasil for deres skatterettigheter? Her er vel den største tyven den norske stat som allerede har tatt seg til rette med et 15% skattetrekk allerede før pensjonen når Brasil,


Pensjonistene støttet FRP i en så stor grad ved forrige valg at de kom i regjeringsposisjon. Etter dette skuffende bedrageriet,vil det neppe skje ved neste eller fremtidige valg. Det søkes allerede etter alternativer.


SKJERP DERE FRP!!


Tore Christiansen 
THE OTIUM POST

No comments:

Post a Comment

Enter your comments here: